ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen viikkokursseille


Ilmoittautumislomake löytyy täältä!

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden kursseille alkaa tiistaina 2.1. klo 18 ja päättyy perjantaina 26.1. klo 23.59.
Kevätkauden viikkokurssit alkavat maanantaina 29.1. ja ovat 12 kerran pituisia.

Jotta saisimme taattua osallistujille hyvän viejä-seuraaja-tasapainon, kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon. Ryhmiin otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille, mikäli kurssi ei ole täynnä. Parin nimi ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella, ja molempien tulee ilmoittautua erikseen.

Saat vahvistusviestin kurssille pääsystä sähköpostitse, kun sinut on hyväksytty kurssille. Jokaiselta kurssilta lähetetään erikseen varmistusviesti. Viesti lähetetään myös, jos et ole mahtunut kurssille. Maksutiedot tulevat jälkikäteen erillisellä sähköpostiviestillä. (Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!) Mikäli et ole saanut tietoa kurssille pääsystäsi ennen kurssien alkua tai sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia jäsenvastaavalle: jasenvastaava (at) turkuswingsociety.com.

Tutustu Turku Swing Societyn ajantasaiseen jäsenrekisteriselosteeseen täällä.

Peruutusehdot


Kursseilla ei ole erillistä tutustumiskertaa. Osallistuessasi kurssille olet velvoitettu maksamaan koko kurssimaksun. Ainoastaan pidemmissä sairaustapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin kurssimaksuosuudesta palautetaan osallistumatta jäävien kurssiviikkojen osuus. Kahdeksannen kurssikerran jälkeen maksusta ei palauteta mitään. Mikäli kurssit joudutaan perumaan koronatilanteen vuoksi, kurssimaksua ei palauteta.

Koronavarotoimenpiteet


Tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi olemme Turku Swing Societyssä linjanneet seuraavia asioita:

  • Tunneille tullessa pitää olla täysin terve. Jos sinulla on yhtään sairastumisen tunnetta, älä tule tanssitunnille!
  • Tunneilla noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa (kädet pestään saippualla tai käytetään käsidesiä ennen tuntia ja tunnin jälkeen).
  • Ovet tunneille aukeavat 15 minuuttia ennen tuntia, millä yritetään välttää ruuhkaa tuulikaapissa ja narikassa.

Kiitos ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi!

Tervetuloa tanssiyhteisöömme!


Yhteisöömme ovat kaikki tervetulleita iästä, sukupuolesta, etnisyydestä, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja invaliditeetistä riippumatta.

Tiedotamme tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista nettisivuillamme, jäsenkirjeessämme sekä sosiaalisessa mediassa. Voit liittyä sähköpostilistallemme, vaikket olisikaan jäsen. Lue lisää tiedotuksesta ja Turku Swing Societyn tanssiyhteisöstä sosiaalisessa mediassa täältä.