HINNASTO

Syyskauden hinnat 2024


Alennusryhmät

55 € / 11 kertaa (CampusSport: 45 €)

Työssäkäyvät

110 € / 11 kertaa (CampusSport: 100 €)

Jäsenmaksu

25 € / kalenterivuosi (tammikuu-joulukuu)

  • Kurssimaksun maksaneena voit osallistua kauden kaikille kursseille samaan hintaan! Muista ilmoittautua kaikille haluamillesi kursseille ennakkoon.
  • Kauden kurssimaksuun lisätään jäsenmaksu, joka maksetaan kerran kalenterivuodessa (tammikuu–joulukuu).
  • Tarjoamme reilusti alennetun hinnan vähävaraisille (opiskelijat, jatko-opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset). CampusSportin jäsenet ovat oikeutettuja lisäalennukseen.
  • Voit ilmoittautua myös vain jäseneksi, jolloin pääset nauttimaan jäseneduistamme ja annat tukesi Turku Swing Societylle.
  • Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille, kun kurssilaisvalinnat ovat valmiit. Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!

Jäsenedut


Turku Swing Societyn jäsenenä saat nauttia seuraavista jäseneduista:

Eikä siinä vielä kaikki! Osallistumalla kursseillemme ja tapahtumiin saat lisäksi elinikäisen tanssiharrastuksen, uusia ystäviä ja ympärillesi nuorekkaan ja innostavan yhteisön!

Lahjakortit


Yllätä läheisesi tanssintäyteisellä lahjalla! Saat lahjakortista haluamasi summan arvoisen, ja se toimii maksuvälineenä Turku Swing Societyn tanssikursseilla ja tapahtumissa vuoden ajan ostohetkestä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com!