WCS TTK

WCS Tavoitteellisen Treenin Kurssi


Turku Swing Societyn huippusuosittu Tavoitteellisen Treenin Kurssi (TTK) West Coast Swingistä saa taas jatkoa syksyllä 2024! Opettajina toimivat Hannu-Pekka Schukov, Mikko Peltonen ja Terhi Vuovirta.

  • Viidelle lauantaille jaettuna 7,5 tuntia opetusta ja lisäksi bileet jokaiselle kerralle. Kurssipäivät ovat 24.8., 7.9., 5.10., 16.11. ja 7.12.
  • Paikkana on Moon Dance Studio (osoitteessa Karjakatu 35 B) sekä Boleron sali (osoitteessa Uhrilähteenkatu 2). Saapumisohjeet salille.
  • Opetus pidetään ryhmälle 1 klo 14.15-15.45 ja ryhmälle 2 klo 16.00-17.30. Mikäli haluat pyrkiä ryhmään 2, tulee sinun lähettää ohjeiden mukaan ennakkovideo, jonka perusteella ryhmien tasojako tehdään.
  • Bileet alkavat tuntien jälkeen klo 18.
  • Ilmoittautumisesta tulee lisätietoa myöhemmin.
  • Hinta 80 € jäsenille (sisältää kurssin ja viidet bileet). Kurssi on vain TSS:n jäsenille. Jäsenmaksu on 25€/kalenterivuosi. Voit ilmoittautua jäseneksi TTK:n ilmoittautumislomakkeella.

Haluatko kehittyä tanssijana? TTK on tarkoitettu vähintään West Coast Swingin alkeet osaaville, jotka ovat valmiita harjoittelemaan myös kurssikertojen välissä ja kuulemaan henkilökohtaista palautetta omasta tanssistaan. TTK:n pyrkimys on tehdä sinusta parempi tanssija ja tukea sinua tanssitavoitteesi saavuttamisessa.

TTK koostuu yhdistelmästä henkilökohtaista palautetta ja ohjausta sekä ryhmäopetusta. Opettaja tarkistaa tanssisi ja antaa sinulle henkilökohtaisen palautteen kolmella kerralla, ja lisäksi tietysti palautetta ryhmätuntien aikana. Opetussisällöt suunnitellaan ryhmän tarpeiden mukaisesti ja oppijoita kuunnellen.

Kurssin hinta on 105 € (sisältää TSS:n kalenterivuoden 2024 jäsenyyden+kurssin+bileet). Mikäli olet jo maksanut kalenterivuoden 2024 jäsenmaksun, kurssin hinta on 80 €.

Jokaisen TTK-päivän iltana on myös westibileet, jotka sisältyvät kurssimaksuun eli osallistumalla TTK:hon säästät bilemaksuissa!

Kurssipaikalla on pukuhuoneet, suihkut, mikro ja jääkaappi, jonne voit tuoda omat eväät, jos haluat.

Turku Swing Society pidättää oikeudet muutoksiin.

Täältä löydät TTK:n ja Westibileiden Facebook-tapahtumat. Klikkaa itsesi osallistuvaksi, niin saat tapahtumasta ja bileistä muistutuksia ja uutisia mahdollisista muutoksista!