WCS TTK

WCS Tavoitteellisen Treenin Kurssi


Turku Swing Societyn huippusuosittu Tavoitteellisen Treenin Kurssi (TTK) West Coast Swingistä saa taas jatkoa keväällä 2024! Opettajina toimivat Hannu-Pekka Schukov, Mikko Peltonen ja Terhi Vuovirta.

  • Viidelle lauantaille jaettuna 7,5 tuntia opetusta ja lisäksi bileet jokaiselle kerralle. Kurssipäivät ovat 13.1., 2.3., 9.3., 13.4. ja 4.5.
  • Paikkana on Boleron sali, osoitteessa Uhrilähteenkatu 2, Turku. Saapumisohjeet salille.
  • Opetus pidetään klo 16.00-17.30 ja bileet alkavat tuntien jälkeen klo 18.
  • Ilmoittautuminen kurssille on sulkeutunut
  • Hinta 100 € (sisältää kurssin, viidet bileet ja TSS:n vuoden 2024 jäsenmaksun!) Hinta jo 2024 vuoden jäsenmaksun maksaneille 75 €.

Haluatko kehittyä tanssijana? TTK on tarkoitettu vähintään West Coast Swingin alkeet osaaville, jotka ovat valmiita harjoittelemaan myös kurssikertojen välissä ja kuulemaan henkilökohtaista palautetta omasta tanssistaan. TTK:n pyrkimys on tehdä sinusta parempi tanssija ja tukea sinua tanssitavoitteesi saavuttamisessa.

TTK koostuu yhdistelmästä henkilökohtaista palautetta ja ohjausta sekä ryhmäopetusta. Opettaja tarkistaa tanssisi ja antaa sinulle henkilökohtaisen palautteen kolmella kerralla, ja lisäksi tietysti palautetta ryhmätuntien aikana. Opetussisällöt suunnitellaan ryhmän tarpeiden mukaisesti ja oppijoita kuunnellen.

Kurssipaikalla on pukuhuoneet, suihkut, mikro ja jääkaappi, jonne voit tuoda omat eväät, jos haluat.

Jokaisen TTK-päivän iltana on myös westibileet.

Kurssin hinta on 100 € (sisältää TSS:n kalenterivuoden 2024 jäsenyyden+kurssin+bileet). Mikäli olet jo maksanut kalenterivuoden 2024 jäsenmaksun, kurssin hinta on 75 €. Osallistumalla TTK:hon säästät siis bileiden hinnassa huimat 25€/35€!

Turku Swing Society pidättää oikeudet muutoksiin.

Täältä löydät TTK:n ja Westibileiden Facebook-tapahtumat. Klikkaa itsesi osallistuvaksi, niin saat tapahtumasta ja bileistä muistutuksia ja uutisia mahdollisista muutoksista!