Ilmoittautuminen kursseille & jäseneksi

Ilmoittautuminen toukokuun WCS-kursseille löytyy täältä.


Ennakkoilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätkaudelle aukeaa tällä sivulla torstaina 17.2.22 klo 19. Kevätkausi alkaa maanantaina 28.2.22.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteys jäsenvastaavaan: jasenvastaava (at) turkuswingsociety.com

TSS:n kaikille kursseille on ennakkoilmottautuminen, jotta saamme taattua osallistujille hyvän viejä-seuraaja-tasapainon. Ryhmiin otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille. Parin nimi ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella, ja molempien tulee ilmoittautua erikseen.

Saat vahvistusviestin kurssille pääsystä sähköpostitse, kun sinut on hyväksytty kurssille. Jokaiselta kurssilta lähetetään erikseen varmistusviesti. Viesti lähetetään myös, jos et ole mahtunut kurssille. Maksutiedot tulevat jälkikäteen erillisellä sähköpostiviestillä. (Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!) Mikäli et ole saanut tietoa kurssille pääsystäsi ennen kurssien alkua, lähetä sähköpostia jäsenvastaavalle: jasenvastaava (at) turkuswingsociety.com tai ota meihin yhteyttä Facebookin yksityisviestillä.


Kevätkauden kurssimaksut 2022

Vuoden 2022 jäsenmaksu ei sisälly kurssihintoihin ja se tulee maksaa erikseen voidaksesi osallistua kursseille (yhden kerran kalenterivuoden aikana). Kurssimaksun maksaneena voit osallistua kauden kaikille kursseille. Muista ilmoittautua kaikille haluamillesi kursseille ennakkoon! Mikäli haluat osallistua vain kauden vapaaharjoituksiin, nauttia TSS:n jäseneduista tai tukea TSS:ää, riittää, että maksat pelkän jäsenmaksun.

Opiskelijat, jatko-opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset
40 € / kevätkausi (8 kertaa)

Työssäkäyvät
80 € / kevätkausi (8 kertaa)

Vuoden 2022 jäsenmaksu (maksettava kerran kalenterivuoden aikana)
15 €

Maksuohjeet lähetetään kurssilaisille, kun kurssilaisvalinnat ovat valmiit.
Tutustu Turku Swing Societyn ajantasaiseen jäsenrekisteriselosteeseen täällä.


Jäsenedut

Jäsenmaksun maksaneena saat käydä kaikilla kauden vapareilla ja saat alennusta bileistä sekä kannatustuotteista. TSS:n jäsenenä pääset nauttimaan myös SUSEL:in jäseneduista, joista saat lisätietoa täältä.
Vilauttamalla TSS:n jäsenkorttia saat lisäksi 5 % alennuksen Tanssipuodin ja 10 % alennuksen Tanssivan Enkelin tuotteista.
Huom! Olemme siirtyneet pysyviin kausitarrallisiin jäsenkortteihin, joten älä heitä korttiasi pois kauden loputtua, mikäli haluat jatkaa jäsenenämme taas seuraavalla kaudella! :)


Koronavarotoimenpiteet

Koska vallitseva tartuntatautitilanne edellyttää tanssikurssien järjestämiseltä erityisvaatimuksia olemme TSS:ssä linjanneet seuraavia asioita:

  • Kaikille kursseille ilmoittaudutaan etukäteen ja kursseilla ei ole kokeilukertaa.
  • Suosittelemme osallistumaan kursseille oman parin kanssa. Voit kuitenkin ilmoittautua myös ilman paria.
  • Kursseilla on supistettu parinvaihto eli jaamme ryhmän pienempiin vaihtoympyröihin. Voit kuitenkin tanssia vain oman parisi kanssa.
  • Tunneille tullessa pitää olla täysin terve. Jos sinulla on yhtään sairastumisen tunnetta, älä tule tanssitunnille!
  • Tunneilla noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa (kädet pestään saippualla tai käytetään käsidesiä ennen tuntia ja tunnin jälkeen).
  • Suosittelemme kasvomaskien (oikeaoppista) käyttöä tuntien aikana.
  • Tilojen (kahvat ym.) desinfiointia tehostetaan.
  • Huom! Saatamme joutua rajoittamaan kurssilaisten määrää, mikäli ilmoittautumisia tulee paljon.
  • Ovet tunneille aukeavat 15 minuuttia ennen tuntia, millä yritetään välttää ruuhkaa tuulikaapissa ja narikassa.
  • Mikäli sairastut koronavirukseen, toivomme, että ilmoitat siitä välittömästi kyseisen tanssilajin lajivastaavalle tai opettajille, jotta voimme välittää tiedon anonyymisti kaikille altistuneille.

Kiitos ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi!


Peruutusehdot

Kursseilla ei ole erillistä tutustumiskertaa. Osallistuessasi kurssille olet velvoitettu maksamaan koko kurssimaksun. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään koronatilanteen vuoksi kurssimaksua ei palauteta.


Lahjakortit

Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi tai perheenjäsenesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla ja -tapahtumissa vuoden ajan ostohetkestä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!


Tervetuloa tanssiyhteisöömme!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös sosiaalisesta mediasta? Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!


ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on päättynyt. Mikäli myöhästyit ilmoittautumisesta tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä jäsenvastaavaan: jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com


(Turun yliopiston ylioppilaskunta)
(Liittyessäsi sähköpostilistalle saat ajankohtaista tietoa kursseista ja tapahtumista jäsentiedotteen muodossa. Voit perua liittymisen milloin tahansa.)
Jos olet hukannut korttisi, valitse "Ei".
ViejäSeuraajaEn osallistu
Argentiinalainen tango, alkeet
Argentiinalainen tango, alkeisjatko
Lindy hop, alkeet
Lindy hop, avoin taso
West coast swing, alkeet
West coast swing, alkeisjatko
West coast swing, jatko
Jos valitset vahingossa kurssin, jolle et halua osallistua, valitse "En osallistu".
Jos osallistut usealle kurssille parin kanssa, kirjoita parin nimi jokaista kurssia kohden. Esimerkiksi: Argentiinalainen tango alkeet / Pete Parinen. West coast swing edistyneet / Tiina Tanssija.
Muodossa: Kurssi / Parin etu- ja sukunimi. Jätä tyhjäksi, jos sinulla ei ole paria. Huom! Myös parisi on ilmoittauduttava! Jos löydät itsellesi parin ilmoittautumisen jälkeen, älä lähetä uutta ilmoittautumista, vaan ota yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com
Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle taholle ilman erillistä suostumusta. Suostumus on mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Alle 16-vuotiaat eivät voi ilmoittautua ilman vanhempainvastuunkantajan kirjallista suostumusta. Tututstu jäsenreksteriselosteeseemme täällä.