Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia

10.9. Ilmoittautuminen westin Superkertauspäivään aukeaa klo 19
17.9. Ilmoittautuminen Chuckin ja Annikan Westi-syyspesiaaliin aukeaa klo 18
17.9. Ilmoittautuminen syyskauden kursseille aukeaa klo 19.
20.9. West coast swing Superkertauspäivä
27.9. West coast swing -kurssit alkavat!
29.9. Chuckin ja Annikan Westi-syyspesiaali
7.10. Argentiinalaisen tangon kurssit alkavat!

HUOM! Maskisuositus

Tämänhetkisen koronatilanteen ja Varsinaissuomen sairaanhoitopiirin päivittyneiden maskisuositusten johdosta suosittelemme myös TSS:n kursseilla ja tapahtumissa sekä vapaaharjoituksissa käyville (oikeaoppista) kasvomaskin käyttöä 5.10.2020 alkaen.


Tue TSS:ää ja ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!

Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!


TSS sosiaalisessa mediassa

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös sosiaalisesta mediasta? Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan.
Tervetuloa yhteisöömme!